Monday, January 7, 2013

AJL SNAP SNAP-Ekspresi Seni atau Sihir???

Cuba citer/komen sikit..nak juga tahu pendapat korang..apa maksudnya gabungan seni dan muzik dari pandangan mata anda? Bahang Anugerah JUara Lagu (AJL) semalam masih hangat lagi kot dengan persembahan mantap artis artis tempatan, ini kan pula keputusan peraduan SNAP SNAP  #AJL27 yang terpacak di HArian Metro hari ini (7.Jan.2013) ..tersembur roti di mulut..takut kena sihir..muahahahah

Aaaahhhhh... logo AJL cantik kan? dengan cebisan warna-warni meriah meratapi arca unik..artistik la jugak kan? 

Jadi bila peraduan snap snap disebarkan, tergerak hati nak join sebab hadiah memang best, RM10k. jom main gitar!

biasalah lumrah kehidupan, ada menang ada yang kalah. i ok jer kalau kalah tapi biarlah yang kena dengan tema yang diberi kalau tak baik jangan anjurkan contest lain kali..betul tak? huhuhu agak agak lah kan..kalau gambar kemenangan dengan satu group ahli dikir barat ker, dondang sayang ker, tak pun ala ala artis Malaysia rockers macam Amy Search ker..takpe lah jugak! 

I biarkan setiap pembaca blog ini untuk memberikan komen masing masing...http://www.anugerahjuaralagu.com/AJL27/ 
kekekeke...gelap bersihir AJL nak...seni ker?
ada ekspresi seni ker dalam gambar ni..tang mana? pelik juga..kalau kita nak agung-agungkan ilmu sihir ala hollywood?? haram or halal tak?. oh well..SNAP SNAP! its not the winner im talking about..its the SO CALLED JUGDE/S! maybe judges dah kena jampi ahli sihir . And lagi satu, lain kali jangan bazir masa shortlisted calon calon pemenang kalau judges memang dah tahu nak pilih siapa. Jangan  mainkan perasaan orang. Ambik masa terjah Jom heboh, lompat punya lompat dengan gitar dan ekspressi muka untuk shot yang diingini.

Anyway rasa best yang amat sangat sebab ada group/forum serta rakan-rakan lain yang banyak memberi kata-kata semangat dan itu sudah cukup bagi bermakna bagi saya..YEAHhhh!!! Hidup kena ROCK! 

Wednesday, January 2, 2013

CONTEST 2013

KATAK BIRU SAYS -->GOOD LUCK!!!



Switch BLUE -Germany trip!
KOREA trip!!!
PETRONAS - trips!!!
Johnson raya
win rm100!
RHB - concert trips
Nick-Ipad mini
Swiss watch
Coach raya
Proton name
Fair & lovely
P1 4G
Mastercard magasales
Proton saga
Ford fiesta
Times square
samsung family potrait
LG promotion
Yes-Wolverine
Converse-Murai
Fotozoom ramadhan
Cadbury - ends 12 july 2013
Kaolaurier
Sloggi
Vanish 
P1 buddy
Times square
Harvey norman
Lifetime
ORIS
TMrewards
Lee jeans
Clarks-BALI
Nutrigen-GIANT
SUPER-barcode
GIANT-UK
HUGGIES
JOHNSON BABY
BERRI-FORD FIESTA
FERNLEAF-photo
CODE 10
JACOB mother day
MArathon
Rexona move
OREO -moments
Kotex one minute time out
Mi Sedap!!
Nestle drumstick
Canon-Asia
Blockbuster
Walls 
Mimma Kungfu Fighting
Stuttguard
ONline tauke
Design  - Rm55k cash prizes!!
GoPro camera!
Nissan Almera
Sony NEX camera
Darlie Whiten -MACBOOK!
DENMARK-tumblr
Innershine
Haven photo
Pedia Sure
SENQ - CHiNA
AXN sing ur way to LA!!!
Old trafford
AYAMAS
J.Co mother day
DOVE - mothers'day
FujiFilm - camera
Hard Rock PEnang
CROCS malaysia
Jordan
Nivea -Dress
CApitalland\
UHU
Lactacyd
Veedo Japan!
PALMER
Swatch
NESTLE -RAYA
NESTLE bliss
CINEMA -trip
STABILO 
F&N Fun
Davidoff 
Nuffnang - explorer
Petronas-Mercedez Benz
Football match
Bon jovi-europe trip
Cosmopolitan-bangkok trip
Dettol mother's day
Resort world-mother's day
Follow me family moments
Guardian
Nutox 
Perodua -revive
EPL msia cup
MTV asia ironman3
Marigold 
Digi-samsung note
Nando -peri ride
SHELL-South Africa!!
Tiger-Football
Sunway Lagoon-Samsung note
Heineken-Ibiza
Bion 3 malaysia
TopGear
Follow Me
MYDIN AIRWICK
SAMSUNG smartcamera
Rexona-MONACO
PIxajoy photobook at RM10 only!
Vote -Axiata cup
Darlie 
HYPE
Cube=Axiata
Gadgets for SPM leavers
School experience
Magnum4D - Paintball
MAS-Round the world
Peugeot
Easter Egg
Kotex photo
Wanista
Blog AirAsia
AXIATA CUP-CASH!!!!
Maybelline -win dresses
VOLKSWAGEN
AMBANK RM388,888!!
LED TV
IPAD MINI
TESCO-40 IPAD MINIS
HOMEFINDER canon camera
BOOSt juice
IPAD MINI -Property
Trip to Italy
Roxy Dare to dream
Ambi Pur
Axiata-Badminton-cash prizes!!!
IPAD mini
Qatar Airticket giveaway
Photo GSC
PSY lookalike
Petronas - Ipadmini
Lactacyd free
Instagram-Standard chartered
Avillion Hunt
POrtalWifi
Malaysian Mixed Art
MCD delivery
Vitagen
Clique
Italianies
Lee Jeans
Enews asia
Worthy Book
paramore-MSN 
Casa Del Rio Melaka
LAurier
HK Trip -Smartphone
Property guru
Ang pow RM88
PIxajoy-iphone 5
AMbank RM388,888!!!
Sloggi
Playboy!
Maybank
Zombie 1u-FEB 2ND
yUNA MUSIC VIDEO
DARLIE
PIZZA HUT
tontohku-watson
Jonhson -Fashionista
Nivea - RM6k!!
Fireflyz-LONDON
Natural's lab
KFC-POkkits
secret agent
CIMB -reload
IPHONE5-hotlink
Huggies
Samsung camera
Honeymoon package trip to be won!
IPAD mini
Asus play n win
UbuyIbuy
Design home=RM10,000!!!
Ideas worth RM100,000!!
Axiata
Colgate
Hokto-Mushroom-JAPAN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...